Nyheder

Bæredygtig ansvarlighed

Når du handler hos Møllers online landhandel er du med til at undgå resourcespild. Du skåner også miljøet når du køber second hand varer.

Møllers online landhandels butik og lager ligger i et af Danmarks største naturområder på en ældre gård. Vi bor og lever i den natur der er omkring os.

Firmaet består af en familie som i hverdagen lever med recycling / genbrug som et miljørigtigt valg i vores liv. Vi er en ægte “gør det selv” familie fra Vestjylland. Vores erfaringer og evner til at reparere anvender vi til detaljeret at gennemse og teste hver enkelt vare i webshoppen, samt at reparere i vores værksted.

Vi tror på at en af de vigtigste metoder til at passe på miljøet, er ved at genbruge og derved begrænse store miljøbelastende produktioner. Masser af de ting vi omgiver os med har nemlig meget lange holdbarheder og hvis vi ind imellem bremser vores køb af nye varer, så skåner vi miljøet.

Derudover holder vi af dansk design, som på grund af den høje kvalitet og holdbarhed egner sig godt til genbrug.

Vi reparerer også effekter så de genskabes til original stand og upcycler i vores fritid. Vi har hjerte for de historier der ligger i specielle ting og gør hvad vi kan for at bringe denne historie videre til dig i original stand når du køber en vare. Vi bryder os ikke om at kassere brugbare smukke ting. Vi er en familie som altid er hjemme og som #altidlavernoget.

Hos Møllers online landhandel er vi også bæredygtige under transport.
Varer som du har købt, pakkes på forskellige måder alt efter størrelse og vægt. Vi forsøger at bruge genbrugskasser og kassefyld. Vi anvender genbrugs bobleplast /genbrugspap og sender i dobbeltsidede eller 3 lags genbrugs papkasser. Ved helt små forsendelser bruger vi bobleplast og pap.

Afsending af pakker fra smukkelamper.dk og Vestjyllandgenbrug.dk

Du vil også ofte finde at vi anvender genbrugs avis papir m.m som kassefyld.

Vi modtager af hensyn til miljøet ikke varer retur som har haft transportskader. Efter sagsbehandling modtager du i stedet erstatningsbeløb. Transportskader er heldigvis sjældne. Varer med transportskader skal du som kunde indlevere på den nærmeste genbrugsstation. Dette er den mest CO2 neutrale måde at bortskaffe varer som desværre har fået skader under transport. Vi ved godt at store firmaer modtager varer retur som skal kasseres, men dette er for os helt unødvendig transport og dette bruger vi ikke.

Vores fragtpriser starter ved 42,- for de mindste pakker og alle forsendelser er forsikret op til 4500,- ved GLS.

Læs meget mere om os og fragt under menupunktet “Vilkår” på siden.

Du ønskes en dejlig dag. Husk at gå en tur!
Alternative muligheder

Wishlist 0
Continue Shopping