Nyheder

Klik og hent i butik – Covid 19 safe shopping

Afhentning og gennemsyn (Covid 19 – safe shopping)
Vi har ingen fysisk butik, men du kan før et køb, efter aftale, komme på besøg i vores showroom og værksted og gennemse de effekter du finder i vores online webshop. 

Holder du ferie i Vestjylland og har fundet varer i webshoppen som du ønsker at afhente eller at se inden et køb har du flere muligheder.

Vi har ingen åbningstider, men i princippet har vi mulighed for at aftale en afhentning året rundt, da vi altid er hjemme. Vi er hjemme hele vinterferien.  Ønsker du at afhente en vare så kontakt os på telefon. Nummeret finder du under  “Firmaoplysninger” nederst på denne side. Når du ankommer finder vi tingene og kommer udenfor med dem til dig så du kan se og afhente dem.

Aftale om senere personlig afhentning efter bestilling og betaling
Hvis du i din ordre vælger “Gratis afhentning hos Møllers online landhandel” så sættes din vare til side og vi afventer kontakt fra dig pr. telefon, mail eller via Messenger, om ønsket afhentningstidspunkt hos Møllers online landhandel. Vi er meget fleksible ift. afhentning.  Købte varer opbevares ikke over 14 dage fra betalingsdato uden særaftale. Men en særaftale laver vi gerne. Såfremt en vare ikke er afhentet inden 14 dage uden særaftale, så påkræver vi os ret til at donere varen til nærmeste second hand butik. Varen indleveres  og du har hermed gjort en god bæredygtig gerning og støttet et godt formål.

Hvis du ønsker at vi opbevarer en vare i en periode længere end 14 dage så aftaler vi det gerne med dig. Kontakt os blot og vi finder en løsning. 🙂

Alternative muligheder

Wishlist 0
Continue Shopping