Nyheder

Klik og hent i butik

Vi har en mindre fysisk butik og et showroom.

Holder du ferie i smukke Vestjylland og har fundet varer i webshoppen som du ønsker at afhente så kan du afhente i vores åbningstider og efter aftale udenfor åbningstiderne. Kontakt os blot og vi finder en løsning der passer dig.

Vi tilbyder også sikker fragt direkte til din dør.

Enkelte af vore varer kan du kun købe som Klik og hent. Dette skyldes at vi har vurderet at vi ikke 100% kan sikre at de ikke tager skade ved transport. Dette kan eksempelvis være store lysekroner, gulvlamper og andre yderst sarte genstande. Disse varer er tydeligt markeret i overskriften så du tydeligt kan se hvilke det er. Hvis du putter en sådan vare i din indkøbskurv, så kan du ikke vælge fragt.

Vi har ugentlige faste åbningstider hvor du er velkommen til at komme forbi. Åbningstider holdes altid opdateret via google maps.

Aftale om senere personlig afhentning efter bestilling og betaling
Hvis du i din ordre vælger “Gratis afhentning hos Møllers online landhandel” så sættes din vare til side og vi afventer kontakt fra dig pr. telefon, mail eller via Messenger, om ønsket afhentningstidspunkt hos Møllers online landhandel. Vi er meget fleksible ift. afhentning.  Købte varer opbevares ikke over 14 dage fra betalingsdato uden særaftale. Men en særaftale laver vi gerne.

Hvis du ønsker at vi opbevarer en vare i en periode længere end 14 dage så aftaler vi det gerne med dig. Kontakt os blot og vi finder en løsning.

Alternative muligheder

Wishlist 0
Continue Shopping