Værkstedet – our workshop

Vores værksted er helt centralt i vores virksomhed.
Alle lamper kommer forbi til gennemgang, kontrol, rengøring, renovering og servicering inden de sættes til salg i webshoppen.
Lamperne opdateres til nyt og slidte fatninger m.m udskiftes med nye dele. Det fremgår i hver lampe annonce hvad vi har skiftet i hver enkelt lampe. Alle el dele er CE godkendt og indløbt ved det danske firma teknisk belysnings industri. Du kan derved regne med at udskiftede dele lever op til både danske og EU krav.

Skrivemaskiner adskilles og gennemgås nøjsomt, renses, rengøres, serviceres grundigt og testes. Røremaskiner gennemtestes, rengøres og sliddele udskiftes hvis nødvendigt.

Vores tekniker har mange års erfaring i renovering og reparationer. Vi sørger for at alle varer er så tæt på originalen som muligt. Vi sikrer også at alle varer er 100 procent i orden inden afsendelse. Her kan du læse mere om hvordan vi sikrer dine pakker inden afsendelse. (Link)

Vi klargør, monterer og servicerer primært til salg, men har du en elsket lampe eller andet vintage og retro udstyr som du ønsker repareret, så kontakt os for en snak om vi kan hjælpe dig.

Vi kan bla. på timebetaling fremstille tekniske filer på specifikke lampedele som du måske har fra din antikke lampe som er knækket. Disse tekniske filer kan du anvende hos din lokale maskinfabrik hvor du kan forhøre om de vil lave delen på deres CNC metalfræser eller metal laser skærer. Vi arbejder med forskellige tekniske udviklings processer sideløbende med værkstedsarbejdet og kan hjælpe med mange opgaver.

Vi bliver ofte kontaktet over telefonen af kunder som ønsker gode råd til hvordan de adskiller en lampe eller maskine m.m

Vi har maskiner og værktøj til de fleste arbejdsopgaver.

Her er et billede af et af vore arbejdsstationer i værkstedet.

Værksted lamper
smukkelamper.dkVestjyllandgenbrug.dk

Wishlist 0
Continue Shopping