Lys & Livsstil

Inspirerende belysningsløsninger til hjemmet, gourmetsteder, cafeer og forretninger.

Belysning spiller en afgørende rolle.. Det sætter stemningen, fremhæver arkitekturen og indretningen, og vigtigst af alt, det giver os lys til at leve og arbejde. Når du gennemser disse udvalgte billeder, så bemærk hvordan hvert billede viser brugen af lys som et centralt element i boligindretningen. Du vil opdage, hvordan forskellige typer af lamper – lige fra loftslamper til bordlamper og gulvlamper – kan forvandle rummets atmosfære og æstetik.

Hos Møllers smukkelamper.dk finder du sjældne glas lamper og belysning som er nøje udvalgt til at skabe stemningsfulde områder eller give oplevelser med lys.

VI har igennem tiden serviceret og sendt belysning til Tivoli i København, Arbejdermuseet, Legoland og til forskellige restaurationer.

Her på denne side kan du med disse billeder blive inspireret til belysnings muligheder i dit hjem, baseret på fotos af smukke omgivelser med lamper som kunder har købt hos os. Bagefter kan du i vore mange lampe kategorier lade din fantasi komme i spil, når du forestiller dig hvordan hver enkelt lampe vil kunne skabe ny stemning hos dig.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit lampevalg.

De smukke klassiske linier og den smukke udsigt over fjorden er helt betagende. Under netop disse lamper er der hyggelig atmosfære og dejlig stemning.
Stilrent luksus i et dejligt lyst og imødekommende hjem med plads til fordybelse. Tak for det smukke fotos.

En af vore kunder fra Holland har sendt os dette foto af deres smukke hjem, efter de fik hængt deres stilrene danske lamper op. Hvor ser det hyggeligt og rart ud. Lyset spredes stemningsfuldt igennem de klassiske hvide Royal Copenhagen lamper

En af vore glade kunder har sendt disse smukke billeder af hendes romantiske lejlighed i New York. De stilrene antikke danske Holmegaard opalglas skomager pendler har været en tur tværs over Atlanterhavet, og de er nu smukt og stemningsfuldt hængt op i den skønne lejlighed.

En af vore glade kunder har sendt disse smukke billeder af hendes romantiske lejlighed i New York. De stilrene antikke danske Holmegaard opalglas skomager pendler har været en tur tværs over Atlanterhavet, og de er nu smukt og stemningsfuldt hængt op i den skønne lejlighed.

En af vore kunder sendte os dette foto i dag fra hendes smukke og stemningsfulde hjem. Den klassiske danske Vitrika lampe skaber den perfekte sammenhæng.

Et af de gamle Holmegaard glas som vi har upcycled til loftlampe, imponerer nu alle igen, i dette smukke hjem under stuk loftet, med sit smukke beroligende lys.

Den lille kro forandrede meget hurtigt indtryk og belysningen skabte yderligere eksklusiv stemning med det samme. Grøn kan bare noget

Klassisk design og rene linier.
En af vore glade kunder fik her i weekenden hængt disse Louis Poulsen Unispot loftlamper hængt op. De er i redesign med ny anvendelse.
Hvor er de smukke og giver et flot rent funktionelt look, med et flot farve brud med det orange.
Tak for fotos.

Klassisk dansk deisgn og stil. Det smukke træ kombineret med en fantastisk Frandsen Loft lampe i “guld look”.
Håndværk og design i smuk symbiose.

Wishlist 0
Continue Shopping