Restaurering af lamper – our workshop

Vores værksted er helt centralt i vores virksomhed.
Alle lamper kommer forbi til gennemgang, kontrol, rengøring, restaurering og servicering inden de sættes til salg i webshoppen.
Lamperne opgraderes med velfungerende EL dele og slidte fatninger m.m udskiftes med nye dele. Det fremgår i hver lampe annonce hvad vi har skiftet i hver enkelt lampe. Alle el dele er CE godkendt og indløbt ved det danske firma teknisk belysnings industri. Du kan derved regne med at udskiftede dele lever op til både danske og EU krav.

Skrivemaskiner adskilles og gennemgås nøjsomt, renses, rengøres, serviceres grundigt og testes.

Vores tekniker har mange års erfaring i restaurering og reparationer. Vi sørger for at alle varer er så tæt på originalen som det er muligt. Vi sikrer også at alle varer er 100 procent i orden inden afsendelse. Her kan du læse mere om hvordan vi sikrer dine pakker inden afsendelse. (Link)

Reparation af din lampe
Har du en elsket lampe som du ønsker repareret, så kontakt os. VI giver gerne et overslag på en reparationspris. Du er også velkommen til at komme forbi med din defekte lampe i vores åbningstid, så vil vi prøve at hjælpe dig.

Vi har værksted og butik i det smukke Vestjylland og mange af vore kunder kobler en vestjysk ferie sammen med en lampe reparation.

Vi har et meget velfungerende stort værksted med maskiner og værktøj til de fleste arbejdsopgaver.

Vi kan på timebetaling fremstille tekniske filer på specifikke lampedele som du måske har fra din antikke lampe som er knækket. Disse tekniske filer kan du anvende hos din lokale maskinfabrik hvor du kan forhøre om de vil lave delen på deres CNC metalfræser eller metal laser skærer. Vi arbejder med forskellige tekniske udviklings processer sideløbende med værkstedsarbejdet og kan hjælpe med mange opgaver. Vi kan også hjælpe dig med at få fremstillet enkelte smådele i plast.

Her er et billede af et af vore arbejdsstationer i værkstedet.

Værksted lamper
smukkelamper.dkVestjyllandgenbrug.dk www.lampedele.dk

Wishlist 0
Continue Shopping